Lieve vrienden en bekenden, ook dit jaar willen we weer een zomer diner organiseren!
Maar vanwege de corona maatregelen (1,5 meter afstand) doen we het dit jaar anders …

We willen jullie meenemen op een culinary flight!

Via Turkse mezzes, naar een Zuid-Afrikaanse braai en een Spaanse paella naar een nagerecht van Franse kazen en Portugese Pasteis de Nata…. Met bijpassende wijnen.

Het idee is een walking dinner, met food stations op diverse plekken in de wijngaard, zodat we voldoende afstand kunnen bewaren maar we ook een gezellige avond hebben. We zetten wel een aantal bankjes neer om even op uit te puffen maar we gaan dus niet aan tafel zitten. Als u eventueel een eigen (klap)stoeltje mee wilt nemen is dat natuurlijk prima. Maar blijf voldoende afstand houden van elkaar.

Wij hebben er zin in en hopen jullie aan boord te mogen verwelkomen!

Wacht niet te lang… onze vlucht heeft maar 50 plekken…

Als u zelf nog een mooi gerecht uit een land kent en dat wilt meenemen neem dan even contact op met ons via de mail: stadswijngaard@gmail.com

Met vriendelijke groet namens de stadswijngaard feestcommissie: Marjan, Frank en Laura

Praktische info:

Aanmelden verplicht!!

Aanmelden uitsluitend middels betaling. Ontvangst datum / tijdstip is leidend.

Wanneer: zaterdag 1 augustus

Tijd: vanaf 16.30 uur

Kosten: 27,50 euro per persoon + een fles wijn (meenemen op de dag van het diner, liefst passend bij 1 van de themalanden)

Hoe: maak de bijdrage van 27,50 euro pp over, onder vermelding van “zomerdiner” en uw naam op rekening nr NL83INGB0007424943 tnv cooperatief de haagse stadswijngaard. Betalen is deelnemen, er zijn maximaal 50 plekken, als we vol zitten laten we dat weten.

Bij regen: In principe gaat het altijd door, tenzij er echt noodweer komt. Dan zullen we dat uiterlijk 28 juli laten weten en geven we u uw geld weer terug (onder inhouding van maximaal 5 euro voor de kosten die we vooraf al hebben moeten maken).

PS: kom het liefst op de fiets! Houdt er rekening mee dat er maar heel beperkt parkeerplek is bij de wijngaard en dat we ons daar ook scherp aan moeten houden vanwege de ambulance dienst.