Je kan op de volgende manieren met ons meedoen:

LET OP: seizoen 2020 zitten we al vol dus schrijf je snel in voor seizoen 2021

1. Samen leren druiven telen:

Als wijngaardenier krijg je voor één jaar een eigen stukje wijngaard van 10 planten onder je hoede. Door het jaar heen gaan we de verschillende onderdelen van de wijnbouw doorlopen: wintersnoei, zomersnoei, bladpluk etc. en uiteindelijk de oogst.

Kosten: € 199,- (kosten zijn nog niet definitief en kunnen voor 2021 nog worden aangepast)

2. Samen leren wijn maken

We verwerken samen de oogst van de Haagse Stadswijngaard tot wijn. De cursus bestaat uit 5 avonden. We behandelen o.a. alternatieve manieren van wijnbereiding, zowel de professionele varianten als wat je zou kunnen versimpelen. Je krijgt er een zeer informatieve handleiding bij. De avonden zijn verspreid over 5 maanden, maar volgen de stappen, en dus de tijdlijn, van het wijn maken. Omdat het proces zijn eigen agenda heeft moet je wel flexibel genoeg zijn om jouw agenda daarop aan te passen!

Kosten: € 115,- , en als wijngaardenier van De Haagse Stadswijngaard € 95,- (kosten zijn nog niet definitief en kunnen voor 2021 nog worden aangepast).

~

Mocht je interesse hebben in een wijnproeverij (in de wijngaard of elders) of in onze rondleiding ‘Op weg naar Haagse Heerlijkheid’ – (min. 10 personen, € 5,- per persoon), mail ons dan voor meer informatie of opgave: stadswijngaard@gmail.com

Tot ziens in de Haagse Stadswijngaard!

 

Alle prijzen zoals gepubliceerd op onze website zijn in euro’s, per persoon, per seizoen en inclusief btw. Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Typefouten zijn voorbehouden.