4 x Zomerconcerten in Laak!

Lekker buiten genieten van mooie muziek, drankjes en de natuur? Dat kan deze zomer in Laak! Laaktheater en Stichting i’m Binck presenteren deze zomer Stadswijngaardconcerten & Binck’s Garden Sessions: een reeks van vier semi-akoestische zomerconcerten in de Haagse Stadswijngaard en op de CarWeide i.s.m. Hummingbird Music en Sandro Bruti van Dramtune en natuurlijk de Haagse Stadswijngaard.

  • Zaterdag 29 juni 2024 | 19.30 (Haagse Stadswijngaard)
  • Zondag 7 juli 2024 | 16.00
  • Zaterdag 17 augustus 2024 | 19.30 (Haagse Stadswijngaard)
  • Zondag 25 augustus 2024 | 16.00  

Afgelopen jaren was het een feestje tussen de wijnranken op onze prachtige buitenlocatie de Stadswijngaard, en dat willen we elke zomer wel! Dit jaar zijn we hier twee keer te vinden en is muzikant en producer Guus van Diemen jullie gastheer. Je kunt hem kennen van van New Space Studio, Aqcouy en Trombone G & The Meafons.

Op 29 juni is de eerste editie in de Stadswijngaard met in het voorprogramma een optreden van Pyke om 19.30 en na de pauze een knallend concert van Trombone G & Stewlocks. Voor deze avond kun je je ticket (€8,- / €4,-) kopen via: 4 x Zomerconcerten in Laak! (laaktheater.nl)

We openen om 19.00 en de optredens duren van 19:30- 21:00 uur. We hebben een bar waar je lekkere drankjes kunt kopen tijdens de pauze. De ingang bevindt zich aan de achterkant van de Ambulance en Brandweerkazerne. Adres: Waldorpstraat 555, 2521 CK Den Haag.

Zaterdag 29 juni Stadswijngaardconcert om 19.30 uur Voorprogramma: PykeHeadline: Trombone G & Stewlocks! GUUS.pngTrombone G & Stewlocks!Dit duo creëert geïmproviseerde muziek gebaseerd op alle ritmes die tot je lichaam kan komen. Dat gebeurt op een spontane manier, door alleen de menselijke stem en de trombone te gebruiken als symphonische instrumenten. Stewlocks groeide op in Frans-Guyana en woont nu in Nederland. Er wordt gezegd dat hij Nederlands hardste breaker is en hij werd aanvankelijk geprezen om zijn dans-acrobatiek.Later was hij zanger van de funk-metal band BaggaBownz en werd hij geroemd om zijn virtuoze beatbox-specials. Tijdens de Cologne Jazz Night 2005 maakte hij naam als solo-artiest. Hij toerde met vele grote namen waaronder Earth Wind & Fire, Candy Dulfer en The Last Poets.Trombone G begon met het spelen van klassieke trombone, maar was te avontuurlijk om binnen de strikte omgeving van klassieke muziek te blijven. Hij evolueerde snel naar andere muzikale werelden, waardoor hij andere instrumenten ging onderzoeken. Naast het beheersen van de trombone heeft zijn muzikale veelzijdigheid hem tot een producent van verschillende genres gemaakt. Hij heeft opgetreden en/of opgenomen met vele artiesten, waaronder Acquoy, Hans Dulfer, Saskia Laroo, Joseph Bowie van DeFunkt en Machina Volante. 

Het volgende Stadswijngaardconcert is op zaterdag 17 augustus om 19.30 uur (alleen online verkoop via laaktheater.nl). Programma wordt nog bekend gemaakt.pyke2.jpgPyke is een singer/songwriter met een karakteristieke stem en rake melancholische nummers.Zijn songs reflecteren op bedrukkende zielenpijn, opgelegde normen en de constante drang om aan die standaard te moeten voldoen.In de nieuwe tracks van Pyke ontmoeten de liefde voor alternatieve pop-bands en zijn obsessie met contemporary R&B elkaar.